Szalonetikett

Szalonetikett

Kedves Vendégem!

Annak érdekében, hogy az Ön szépülésére és pihenésére szánt körülményeket és az én munkámhoz szükséges feltételeket a leginkább megteremtsük, kérem, olvassa el az alábbiakat!

Kérem, hogy mindig egyeztessen időpontot, mert előzetes bejelentkezés alapján dolgozom.

Időpontfoglalás telefonon hétfőtől péntekig munkaidőben, reggel 8 és este 8 óra között lehetséges. (Kérem, hogy este 8 után vagy hétvégén ne hívjon időpontért!) Ha nem tudom felvenni a telefont, valószínűleg dolgozom, vissza fogom hívni, amint lehetséges. Rendelkezésre áll a fresha.com-on az online időpontfoglalási lehetőség is. Online időpontfoglalás esetén kérem, hogy az első szabad időpontra hagyjon rá 15-20 percet, hogy az előző Vendégnek legyen ideje elhagyni a szalont, ki tudjak szellőztetni, elő tudjak készülni az Ön fogadására és a következő Vendég (vagy a szabad idősáv vége) előtt is maradjon ennyi idő, pontosan emiatt.

Érkezés: Kérem, hogy pontosan érkezzen! (maximum 5 perc eltéréssel, tehát nem sokkal előbb és nem sokkal később) Mivel egyedül dolgozom, a korábbi érkezéssel egy másik Vendég nyugalmát, pihenését és az én munkámat zavarja, ráadásul Ön is rosszul jár, mert nem tudok Önnel foglalkozni. A túl sok késés pedig a saját kezeléséből vesz el időt, még az is előfordulhat, hogy emiatt aznapra már nem tudom elvállalni (az Ön kezelése más vendég idejének rovására nem mehet!)  Ha elkerülhetetlen a késés, kérem, hogy jelezze! Ha korábban érkezett és még bent van a másik Vendég, kérem, foglaljon helyet és foglalja el csendben magát, míg az Ön kezelését el tudjuk kezdeni.

Kísérők, gyermekek, háziállatok, járművek

Kérem, hogy lehetőség szerint egyedül érkezzen! Ha kísérő személy is jönne, azt legyen szíves előre egyeztetni velem.

Amennyiben nem tudja megoldani, hogy vigyázzanak a gyermekére, inkább legyen szíves másik időpontot kérni. Ha végképp nem tudja máshogy megoldani és mindenképpen magával kell őt hoznia, kérem, hogy gondoskodjon előre a gyermek csendes szórakoztatásáról! Nem lesz lehetőségem figyelni rá. A szalonban drága és számára veszélyes munkaeszközök is vannak, nem lenne szerencsés, ha ezek valamelyikével szeretné lefoglalni magát.

Higiéniai okokból, bár szeretem őket, házi kedvencet ne hozzon!

Ugyanilyen okból járművet (roller, kerékpár, kismotor) se hozzon be az üzletbe! Az üzlet ajtaja előtt az udvarban biztonságosan le tudja parkolni, de ha úgy gondolja, hogy szükséges, kérem, hogy hozzon magával rögzítő eszközt. 

Lemondás: Tudom, hogy bármikor közbejöhet valami. Az élet zajlik, de kérem, minél előbb értesítsen telefonon vagy SMS-ben. Természetesen én is így járok el, ha nekem jön közbe valami halaszthatatlan. Az idő érték, ezért kérem, hogy a lefoglalt időpontot minimum 24 órával a szolgáltatás megkezdése előtt módosítsa vagy mondja le. Ebben az esetben díjmentesen keresünk egy másik alkalmas időpontot, azonban kérem, legyen tekintettel arra, hogy nem minden esetben tudok az elkövetkező pár napban újat biztosítani. 24 órán belüli lemondás, vagy lemondás nélküli meg nem jelenés esetén az Ön számára fenntartott időpont lehetőségét már csak kis eséllyel vagy egyáltalán nem tudom más Vendégnek átadni. Az időben le nem mondott szolgáltatás mástól veszi el a lehetőséget, nekem anyagi kárt okoz, a le nem mondott alkalom pedig egyértelmű tiszteletlenség velem szemben. Három lemondás nélküli meg nem jelenés után a jövőben nem áll módomban Önt fogadni. Köszönöm, hogy ezt megérti és tiszteletben tartja.

Betegség: Kérem, hogy betegség esetén mindenképpen, időkorlát nélkül, mondja le az időpontját! A szakma protokollja szerint csak egészséges Vendég szolgálható ki, tehát a bőrön lévő bármilyen fertőző elváltozás, vagy lázas-megfázásos állapot esetén nem végezhetők el kezelések. Én is ügyelek arra, hogy Ön ne kapjon el betegséget a szalonban, de én sem szeretnék megbetegedni, emiatt az összes Vendégemet lemondani, és az Ön szervezetének is túl nagy megterhelést jelent egy esetleges influenza mellé még egy masszázs.

Szenvedélyek: Alkohol, drog, viselkedést módosító gyógyszer hatása alatt álló Vendég kiszolgálása a szakma protokollja szerint tilos! Az egész szalon területe dohányzásmentes terület! Kérem, ezeket vegye figyelembe!

Telefon és média: A legtöbb szolgáltatás igénybevétele alatt a fontos hívások fogadására van lehetőség, azonban kérem, hogy lehetőség szerint fogja a beszélgetést rövidre és tegye rezgő üzemmódba a telefonját. Ha korábban érkezett, telefonálással ne zavarja a másik Vendég nyugalmát. Engedje meg magának és másnak is a pihenés és a feltöltődés élményét. Kép-és hangfelvétel készítése a beleegyezésem nélkül tilos!

Fizetés: Fizetni tud készpénzzel, bankkártyával, előre átutalással, szépségutalvánnyal, kuponnal. Ha az utalványon vagy kuponon szereplő ajánlaton kívül vagy helyett más szolgáltatást (is) szeretne, kérem, hogy előre egyeztessünk. Hitel és alku az árakból nincs.

Kommunikáció, vélemények: Munkám során tiszteletben tartom Önt, ugyanezt elvárom én is.

Bátran mondja el, milyen panasza van, mire keres megoldást. Nagyon fogok örülni, hogy a kezelés során együttműködik velem!

Mondja el, ha valamilyen kezeléstípussal kapcsolatban vannak korábbról kellemetlen élményei! Jelezze, ha tud valamilyen érzékenységről, allergiáról, ha kisbabát vár vagy valamilyen orvosi kezelés alatt áll, gyógyszert szed.

Bátran jelezze a kezelés alatt, ha valami csíp, hideg, forró, ha zavarja a zene vagy fázik vagy bármi más kellemetlen. Örülni fogok a visszajelzésnek, hiszen minden erőmmel azon vagyok, hogy Ön a lehető legjobban érezze magát nálam!

A korábbi kezelésekről nagyon szívesen veszem a visszajelzéseit.

Nagyon fogok örülni, ha a facebook oldalamat is követi.

Ha tetszett a szolgáltatásom, szívesen fogadom, ha a facebook oldalamon szöveges ajánlást ír, ez nekem is segítség és a kozmetikust, masszőrt keresőknek is. Köszönöm.

Ha valamivel nem elégedett, azt még a kezelés végén, a szalonban legyen kedves jelezni. Utólagos reklamációt a pénztártól való távozás után nem fogadok el!


Köszönöm, hogy végigolvasta! Szolgáltatásaim igénybevételéhez kellemes kikapcsolódást, feltöltődést és szépülést kívánok!

© Green-gold Day Spa 1096 Budapest, Haller utca 30.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el