Szeretettel üdvözlöm!

Szalonom fő profilja a kozmetika, melyet masszázzsal és pedikűrrel bővítettem. Egyúttal nyitni szeretnék a férfi vendégek felé is, mert sajnos kevés szépségszalonban fogadják őket szívesen. Én sok szeretettel várom őket is! 

Fontosnak érzem, hogy Vendégeimnek személyre szabott, szakszerű kezelést tudjak nyújtani, ezért folyamatosan fejlesztem tudásomat, követem a szakmai újdonságokat, részt veszek a szakmai továbbképzéseken. Igyekeztem a professzionális piacon fellelhető legjobb termékeket választani szolgáltatásaimhoz. Hangsúlyt fektetek a minőségre, a hitelességre és a precíz munkavégzésre, a Vendégek iránti tiszteletre. Tartózkodom a csupán marketing célú "divat" szolgáltatásoktól. Szeretek emberekkel foglalkozni, szeretem, ha a szépülni vágyó Vendégeim a kezem alatt fel tudnak töltődni, ki tudnak kapcsolódni. Boldog vagyok, hogy hozzájárulhatok ahhoz, hogy a kezelés után szebbnek, kipihentebbnek érezzék magukat. 

Amennyiben lazításra, feltöltődésre, vagy épp a lélek gyógyulására vágyik,  szeretettel ajánlom masszázs szolgáltatásomat, mely az érintések, energiák segítségével eljuttatja Önt a belső béke és nyugalom állapotába. 

Szeretettel várom, remélem, hamarosan találkozunk.

Bóka Lászlóné Hornyák Erzsébet kozmetikus, lábápoló, masszőr 

© Green-gold Day Spa 1096 Budapest, Haller utca 30.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!